Saturday, 7 June 2014

Performance Drink

Performance Drink Shaklee adalah minuman yang menjadi pilihan bagi mereka yang mementingkan kesihatan, lupakan minuman isotonik yang tinggi kandungan gula dan berkarbonat (bergas).

 
 
Mengapa Performance Drink wajib ada dalam setiap rumah?
Untuk pengetahuan semua Performance Drink boleh diminum seisi keluarga samada bapa, ibu juga untuk anak-anak yang aktif.

Antara kelebihan Performance Drink Shaklee ialah

- Meningkatkan Daya Ketahanan Badan - Memberikan tenaga kepada otot dan sel dengan cepat, menggantikan air yang hilang sewaktu latihan fizikal, meningkatkan daya tahan otot dan memanjangkan waktu latihan tanpa mencederakan tubuh.
 
-Membekal Tenaga & Daya Ketahanan Fizikal - Ia mengimbangi dan membekalkan elektrolit dalam tubuh dan mengimbangi metabolism air dalam tubuh. Ia mengandungi potassium, kalsium sodium, phosporus, magnesium dan chloride. Produk ini turut dirumus eksklusif untuk membekalkan tenaga fizikal terutamanya mereka yang menetap di kawasan tropika dan mereka yang aktif dalam kerja harian.
 
-Mencegah Penyahhidratan - mengurangkan kehausan, mencegah penyahhidratan. melembabkan kulit  dan kelihatan muda.

-Mengekalkan Paras Gula - Terbukti secara klinikal dalam memelihara paras gula darah yang penting bagi tenaga otot dan percepatkan sembuhan akibat kecederaan otot.

Siapa yang perlu mengambil Performance Drink Shaklee

-Para atlet, mereka yang berpuasa, sebelum dan selepas pembedahan, tidur lewat malam, cirit birit, tiada selera makan dan mereka yang  rendah paras gula juga sesuai untuk anak-anak yang sedang bersekolah dan aktif bersukan.

Satu hidangan yang lazat untuk diminum pada bila-bila masa dan dimana sahaja. Enak diminum begitu sahaja atau dicampur bersama minuman lain.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. --------------------------------------------------- Hubungi saya dengan sms/call/whatapps ke 017 3430922 atau email nik_azimah81@yahoo.com untuk maklumat lanjut.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen