Sunday, 9 November 2014

Rahsia Kulit Cantik Bersama Shaklee Cologen Powder

Assalamulaikum dan salam ceria semua..

Cantik… Perkataan yang biasa kita dengar dan amat sinonim dengan kaum wanita. Ya lah, perempuan mana tak mahu cantik kan. Tapi dalam kesibukan harian kadang kala kita tiada masa untuk memanjakan diri sendiri. Sedar-sedar je muka dah bekedut dan kusam, ‘eye bag’ dah makin besar bawah mata tu dan garis2 kedut pun dah mula naik kan. Kadang2 ada yang umur baru nak masuk 30 tahun tapi muka dah macam orang umur 40 tahun. Mahukah anda menjadi tua sebelum usia?

Pastinya tak mahu kan. Nati suami pun cari lain. Tahukah anda bagaimana anda boleh tua sebelum usia? Pernahkah anda dengar perkataan kolagen?Untuk Collagen yang terbaik dan eksklusif ini, harganya bukanlah mahal pun kerana jika nak dibandingkan dengan kos rawatan kulit di pusat2 kecantikan yang menggunakan krim atau suntikan kolagen, sememangnya ia harga yang murah dan berbaloi sangat-sangat !! Tambahan pula anda hanya perlu minum dengan minuman kegemaran anda setiap hari....tak perlulah mengeluarkan pula duit minyak untuk mengunjungi pusat kecantikan, tak perlu cucuk-cucuk, tak perlu sakit untuk cantikkan kulit okay !

kulit cantik dengan shaklee cologen powder


Ini antara manfaat yang bakal anda kecapi bilamana anda mengambil Collagen Shaklee sebagai supplemen harian anda. Oh ya, kajian secara klinikal telah membuktikan dengan pengambilan kolagen ini selama 8 minggu secara berterusan, kulit wajah manusia semakin cantik, putih, gebu, kacak, bergaya sebanyak 71% dan disenaraikan kesan
 
7 Kesan dan Faedah Mengambil Collagen Powder Shaklee 1. Anti Penuaan - Mengecilkan liang-liang pori, kedutan dan garris-garis halus yang kelihatan. 2. Menghidratkan - Melembapkan kulit bagi mengurangi rasa kering dan mengelupas pada muka. 3. Mengembalikan Keanjalan Kulit - Meningkatkan ketegangan kulit, keanjalan dan kelembutan. 4. Melicinkan - Meningkatkan kelembutan dan kelicinan kulit. 5. Menyubur - Menggalakkan kuku yang kuat, rambut yang tebal dan bersinar. 6. Mencerah - Mengurangkan pigmentasi, jeragat dan meratakan warna kulit. 7. Menegang - Membantu menegang dan menganjalkan payudara. Bukan itu sahaja, Collagen Powder Shaklee juga membantu menguatkan tulang, membantu mengurangkan rasa sakit sendi, membantu mengekalkan otot mata supaya anjal serta membantu meningkatkan fungsi otak.

Make money by copying the best: http://bit.ly/best_tips
7 Kesan dan Faedah Mengambil Collagen Powder Shaklee 1. Anti Penuaan - Mengecilkan liang-liang pori, kedutan dan garris-garis halus yang kelihatan. 2. Menghidratkan - Melembapkan kulit bagi mengurangi rasa kering dan mengelupas pada muka. 3. Mengembalikan Keanjalan Kulit - Meningkatkan ketegangan kulit, keanjalan dan kelembutan. 4. Melicinkan - Meningkatkan kelembutan dan kelicinan kulit. 5. Menyubur - Menggalakkan kuku yang kuat, rambut yang tebal dan bersinar. 6. Mencerah - Mengurangkan pigmentasi, jeragat dan meratakan warna kulit. 7. Menegang - Membantu menegang dan menganjalkan payudara. Bukan itu sahaja, Collagen Powder Shaklee juga membantu menguatkan tulang, membantu mengurangkan rasa sakit sendi, membantu mengekalkan otot mata supaya anjal serta membantu meningkatkan fungsi otak.

Make money by copying the best: http://bit.ly/best_tips
Manfaat utama mengamalkan Shaklee Cologen Powder :
 
1. Semakin kita menua, tubuh kita menghasilkan semakin kurang dan semakin kurang kolagen, mengakibatkan lebih banyak kedutan dan garis halus, disamping kulit yang semakin kendur. Umur bukanlah hanya satu faktor yang menyebabkan kekurangan kolagen dalam badan kita. Kolagen juga boleh rosak dengan cepat disebabkan oleh faktor luaran seperti matahari, radikal bebas diudara, air dan nutrisi, merokok dan sebagainya. Oleh itu Shaklee Collagen Powder mampu membantu kekalkan elastisiti kulit kita secara semulajadi dan memperlahankan kehadiran kedut2 di muka.

2. Tampak lebih muda
  • Kolagen juga bermanfaat dalam membantu menguatkan rambut dan merangsang pertumbuhan semula. 
  • Kuku jadi lebih kuat, bintik putih akan hilang dan pangkal kuku akan mengekalkan warna yg sihat. 
  • Kulit akan menjadi kurang kering, elastisiti akan bertambah baik. Kulit juga akan sembuh dengan cepat dan ini akan membantu mengurangkan parut. 
  • Membantu menghilangkan tanda penuaan
 
3. Rasa lebih muda
  • Kolagen adalah sama penting untuk tulang seperti juga tulang perlukan kalsium. Kolagen membantu menguatkan tulang dan mengurangkan kemungkinannya menjadi rapuh. 
  • Kolagen juga membantu mengurangkan kesakitan dan geseran sendi2. 
  • Baik untuk mata. Kornea memerlukan kolagen dan ianya membantu mengekalkan otot mata supaya tetap anjal. 
  • Memastikan otak sentiasa sihat. Sel gyla membekalkan nutrisi kepada otak dan ini disokong oleh kolagen. Adalah penting untuk menentukan agar otak anda mendapat kolagen agar minda anda tetap berkeadaan baik walaupun anda semakin tua.
Marilah kita beramai-ramai mengamalkan Shaklee Cologen Powder untuk kelihatan cantik dan anggun walaupun telah berusia..
 
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Rakan Shaklee Anda 
Nik Azimah bt Awg.Hamat (SID : 894805) 
♥ SMS/WhatsApp : 017-343 0922 
♥ Emel : nik_azimah81@yahoo.com 
♥ FB Page: Peminatvitamin 
♥ FB : Nik Azimah Awg Hamat

17 comments:

  1. SCP.. salah satu produk yang wajib nak try.. πŸ‘πŸ‘

    ReplyDelete
  2. Tak sabar nak cubq shaklee collagen powder nih.

    SCP, mu tunggu aku datang!!

    AKU TERCEKIK TULANG IKAN





    ReplyDelete
  3. collagen powder Shaklee memang terbaik..kesannya sekejab je.=D

    Rahsia Kecantikan Semulajadi

    ReplyDelete
  4. Saya tak nak tua sebelum usia.Takut suami cari lain.tak nak!! Nak order lah Collagen Powder ni.!!


    kek keju mentega

    ReplyDelete
  5. Tgh try skrg...mmg best...xsbr nak tggu kesan nya.

    ReplyDelete
  6. Bestnya collagen shaklee ambat berbeza setelah mencubanya.

    ReplyDelete
  7. Bahan yang terbaik semestinya kesannya juga terbaik..semestinya dari shaklee :DD


    :: anmashealthcare.blogspot.com ::

    ReplyDelete
  8. Collagen Powder Shaklee memang terbaik....kesan yer sangat menakjubkan

    ReplyDelete
  9. setakat ni mmg sangat berpuas hati dengan kolagen Shaklee ni

    ReplyDelete
  10. collagen sisik ikan merah tu.. mana nak dpt yg lain.. shaklee aje..
    My Recent Post : CARA RAWAT JERAWAT BATU DARI LUAR DAN DALAM

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. Tak sabar nak cuba collagen lepas deliver..nk topup balik collagen yang menyusut
    panduan memilih pengasuh..

    ReplyDelete
  13. Nk try jugak serbuk nih..semua dah rasa ye,teruja i!!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen