Thursday, 4 December 2014

Promosi TERGEMPAR yang Dinantikan Oleh Semua Orang

Alhamdulillah...semalam tanggal 1 Disember 2014, promosi untuk suplemen Shaklee telah diumumkan dan ramai yang terkejut semacam tidak percaya dan tidak kurang juga yang gembira...agak-agaknya kenapa ek?

Ini yang nak cerita...pada mulanya terima sms yang Vitamin C Sustained Release ada offer..tup tup keluar pulak satu lagi promosi iaitu Vitamin E Compleks...Memang ramai yang melompat sampai ke bintang kan? Memang julung kali ada promosi tergempar macam ni...Apa-apa pun jom kita tengok promosi untuk bulan December 2014..



twin pack vitamin e dan vitamin c

Rasanya dah ramai sudah mengambil vitamin c dan vitamin e untuk kecantikkan kulit. Kalau kita lihat iklan-iklan di TV pasti produk-produk kecantikkan untuk kulit diberitahu mengandungi vitamin e dan c dan kedua-dua vitamin ini adalah antioksidan yang membantu melindungi badan dan kulit dari radikal bebas. Ramai yang pada mulanya tak percaya betul ke gabungan vitamin E dan vitamin C memberi impak yang bagus untuk kulit termasuklah saya sendiri.

Saya pada mulanya mengambil set hamil yang juga terkandung vitamin C, rasa ade perubahan pada kulit. Bukan saja pada kulit muka tapi keseluruhan kulit. Kemudian saya telah menambah vitamin E selepas melahirkan anak yang ketiga kerana vitamin E membantu dalam melindungi jantung. Rupanya kesan vitamin ini bukan sahaja bagus untuk kesejahteraan jantung tetapi bagus untuk kulit juga!

Vitamin E merupakan agen anti-penuaan di mana mampu mengurangkan parut, kedut, garis halus dan memulihkan tekstur kulit. itu sebenarnya yang saya mahukan!

Apa itu vitamin C?
Boleh baca di sini > Vitamin C



Apa itu vitamin E?
Boleh baca di sini > 
Vitamin E


Gabungan kedua-dua vitamin ini amat memberi kesan kepada kulit seseorang. Sudah ramai yang berpuas hati setelah mengambil vitamin-vitamin ini untuk mendapatkan kulit yang sihat, glowing, gebu dan lembap. Yang penting tidak perlu produk-produk kecantikan lain yang belum tentu selamat dipakai.

Bila saya mengamalkan set ini kulit saya terasa lembap dan lembut je. Kalau sebelum ni kulit saya kering. Alhamdulillah saya puas hati, jadi saya nak anda semua cantik juga. Bagi yang dah kahwin punya anak, muka pun dah nampak kusam tak bermaya kan? Apa kata cuba set ini pasti suami tengok tak berkelip-kelip. 

Antara pelanggan yg berpuas hati


 
Dapatkan COMBO SET vitamin C+E pada harga yang cukup berbaloi.. Hubungi saya sekarang untuk tips berjimat!

Saya BERANI rekemen set ini! 

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Rakan Shaklee Anda 
Nik Azimah bt Awg.Hamat (SID : 894805) 
♥ SMS/WhatsApp : 017-343 0922 
♥ Emel : nik_azimah81@yahoo.com 
♥ FB Page: Peminatvitamin 
♥ FB : Nik Azimah Awg Hamat

25 comments:

  1. bagi mereka yang ingin cantik dan memelihara kecantikan, ini la masanya untuk grab vset promosi ini kan :)

    resipi ayam kebab eggmaster yang sangat menyelerakan

    http://cahayaummurizqi.blogspot.com/2014/12/cara-ke-branch-baru-hq-shaklee-sunway.html

    ReplyDelete
  2. Berita baik untuk semua pengguna setia Set Kecantikan ni & bagus juga untuk sesiapa yang baru nak cuba sbb penjimatan yang menguntungkan.

    ReplyDelete
  3. Kalau tak nak parut jerawat lama-lama menempek kat muka,cepat ambil vitamin C &E
    Hasilnya memuaskan..say bye bye to parut
    vitamin C Shaklee terbaik di pasaran

    ReplyDelete
    Replies
    1. parut jerawat membuatkan seseorang hilang keyakinan diri..so, meh cuba vitamin e dan vitamin c

      Delete
  4. Prmosi jimat berganda2..ambil peluang nie untuk menyihatkan kulit kita..

    JommSihatDanCantik -> SERLAHKAN KEJELITAAN SEBENAR KULIT ANDA

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang kena ambik peluang ni...jgn lepaskan, jika tidak mahu rugi

      Delete
  5. mcmni nak makan kacang pun dah tak risau lagi hehehe..vitamin c adalah vitamin yang tak harus diabaikan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu memang berkira nak makan kacang sebab tkutkan jerawat...tp sekarang tidak lagi

      Delete
  6. beli set kombo lebih berbaloi untuk kesan keats kulit..

    Tips Cepat Hamil

    ReplyDelete
  7. Jimat sungguh bulan ni..boleh beli set kecantikkan dengan harga yang berbaloi..balancenya simpan untuk persiapan anak sekolah

    Punca Gadis Cantik Ini Ditoreh

    ReplyDelete
  8. Peluang yang tidak patut dilepaskan
    Mmg happy sangat masa dpt tau promo ni

    ReplyDelete
  9. suka sangat promosi bulan ini sebab ada set kuit yang boleh kita dapatkan dengan harga runtuh...

    Beberapa Hal Yang Sering Terlupa Apabila Hendak Melancong

    ReplyDelete
  10. Siapa lagi yang tak tahu bulan ni promo apa memang rugiii. Wajib grab tau!

    ReplyDelete
  11. Jgn lepaskan peluang untuk beli set promo vit e dan vit c bulan nie.

    ReplyDelete
  12. Wah, memang best berita baik ni. Semua org berdebar2 tggu pengumuman dr shaklee kan

    ReplyDelete
  13. Best tu..bukan satu promo tapi promo berganda shaklee bagi
    Punca kulit kusam

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen