Tuesday, 21 August 2018

Manfaat Ostematrix Shaklee

Assalamualaikum

Kekadang susah sangat nak konsistan minum susu kan? So apa yang korang boleh lakukan ialah amalkan Ostematrix dan seperti mana di dalam entry Cheq Nik yang sebelum ini menyatakan yang Ostematrix Shaklee ni bukan sekadar kalsium tau. Malah lebih daripada itu.

Tulang merupakan struktur penting di dalam tubuh manusia. Ia merupakan kerangka yang menyokong berat badan dan organ utama seperti paru-paru, jantung, hati dan ginjal serta membolehkan kita menggerakkan otot-otot dan tubuh secara bebas. Mengekalkan kesihatan tulang secara optima adalah penting bagi mendapatkan kesihatan optima yang menyeluruh.

Ostematrix Shaklee Bukan Sekadar Kalsium

Kandungan dalam Ostematrix:
⏩Kalsium (1000mg) - Sumber semulajadi yang berkonsentrasi dan mudah diserap
⏩Magnesium (400mg) - Bantu mengasimilasikan kalsium ke dalam tulang & menguatkannya
⏩Vitamin D (400IU) - Merangsangkan penyerapan kalsium
⏩Boron - Bantu dalam metabolisme tulang
⏩Mangan, tembaga & zink - Mengaktifkan enzim yang membantu dalam pembinaan kepadatan tulang


Manfaat Ostematrix:

⏩Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat
⏩Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
⏩Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
⏩Meringankan stress
⏩Menstabilkan tekanan darah
⏩Melegakan sakit ketika haid
⏩Membantu mengurangkan sakit belakang
⏩Mengurangkan risiko osteoporosis
⏩Membantu mengurangkan kebas dan sesemut
⏩Melegakan sakit-sakit sendi
⏩Membantu mengatasi migrain
⏩Membantu masalah buasir

Siapa yang pernah amalkan Ostematrix mesti tahu betapa bestnya pil kalsium ni.

Boleh pesan dengan klik ke link ni ye ⏬⏬


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Nik Azimah Awg. Hamat (ID 894805) - Pengedar Shaklee Wangsa Maju, KL 
FB: Nik Azimah Awg.Hamat 
Pages: Peminatvitamin 
No Tel: 017-3430922 
Email: nik_azimah81@yahoo.com 
COD area: Wangsa Maju, Keramat, Setiawangsa, Sri Rampai, Dengkil & Putrajaya

Monday, 20 August 2018

Kenali Vivix Shaklee Dengan Lebih Dekat

Assalamualaikum

Seeloknya sebelum mengamalkan sesuatu seharusnya kita kenali atau berkenalan dulu dengan produk tersebut. Amat penting tau supaya kita tahu apa khasiat atau manfaat yang baakl kita dapat jika amalkannya.

Cheq Nik nak kenalkan korang dengan salah produk yang mendapat permintaan tinggi daripada pengamal suplemen Shaklee iaitu Vivix. Mesti pernah dengar kan?

VIVIX ialah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. VIVIX mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol

Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat anti-oksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. Bahan-bahan utamanya telah diuji secara klinikal dan sangat eksklusif untuk Shaklee

Secara ringkasnya Vivix bagus untuk memperbaiki sel , menghapusakan radikal bebas dan memperbaiki DNA. Kerana setiap tubuh badan kita mengalami kerosakan DNA akibat daripada radikal bebas

Promosi Shaklee


FUNGSI RAMUAN DI DALAM VIVIX

🍷 Muscadin Grape
Mempunyai ciri ciri yang menghentikan kimia penyebab kanser, anti virus dan anti-bakteria

🍷 Purple Carrot
Mengurangkan risiko penyakit koronari jantung

🍷 Elderberry (Sambucus Niagra)
Mampu memberi perlindungan terhadap penyakit kardiovaskular dan jantung, mengurangkan stress, memperbaiki penglihatan dan penghadaman

🍷 Polygonum Cuspidatum
Melambatkan proses penuaan, merendahkan kolesterol, merendahkan tekanan darah, mengurangkan berat badan

Bulan ni ada promosi yang rugi jika tidak dapatkannya.

Promosi Vivix

Boleh pesan dengan klik ke link ni ye ⏬⏬


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Nik Azimah Awg. Hamat (ID 894805) - Pengedar Shaklee Wangsa Maju, KL 
FB: Nik Azimah Awg.Hamat 
Pages: Peminatvitamin 
No Tel: 017-3430922 
Email: nik_azimah81@yahoo.com 
COD area: Wangsa Maju, Keramat, Setiawangsa, Sri Rampai, Dengkil & Putrajaya

Sunday, 19 August 2018

Kebaikan Dan Manfaat Vivix

Assalamualaikum

Promosi Vivix dah nak sampai ke penghujung ni. Semua dah beli ke? Boleh je pesan dengan Cheq Nik kalau nak dan kalau yang berdekatan dengan kawasan COD yang Cheq Nik handle, boleh je Cheq Nik hantarkan.

Pengedar Shaklee Putrajaya

Kebaikan dan Manfaat Vivix:

1. Menjadikan kulit cantik dan awet muda
2. Membantu pesakit buah pinggang
3. Membantu pesakit stroke bergerak semula
4. Merendah paras gula dalam darah
5. Menstabilkan perembesan hormon pesakit tyhroid
6. Mengawal dan menurunkan tekanan darah
7. Menghalang kerosakan organ akibat masalah buah pinggang
8. Mengurangkan derita kesakitan akibat rheumathoid arthritis
9. Merencatkan perebakan sel kanser
10. Memberi tenaga untuk aktiviti seharian & beribadah
11. Merendahkan paras kolesterol jahat
12. Mengecutkan cyst, fibroid dan tumor

Kebaikan Vivix Shaklee

Jom grab sementara promo vivix terlajak murah sedang berjalan

Boleh pesan dengan klik ke link ni ye ⏬⏬


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Nik Azimah Awg. Hamat (ID 894805) - Pengedar Shaklee Wangsa Maju, KL 
FB: Nik Azimah Awg.Hamat 
Pages: Peminatvitamin 
No Tel: 017-3430922 
Email: nik_azimah81@yahoo.com 
COD area: Wangsa Maju, Keramat, Setiawangsa, Sri Rampai, Dengkil & Putrajaya

Saturday, 18 August 2018

Berat Turun 8Kg Dan Sakit Lutut Pulih Lepas Amalkan Vivix : Testimoni Vivix

Assalamualaikum

Arini Cheq Nik nak kongsikan kisah customer yang berjaya turunkan berat badan sebanyak 8kg dan masalah sakit lututnya kian pulih. Itu semua terjadi selepas amalkan Vivix. Menarik kan?

testimoni vivix shaklee

Asalnya dulu pertama kali anie beli VIVIX adalah untuk makan sendiri. Tapi lepas tengok mak tak macam biasa, kurang bergerak macam selalu. Rupanya mak tengah sakit lutut, sampaikan mak terpaksa solat duduk, nak bergerak ke sana sini pon susah. Bayangkanlah tengok muka mak menahan sakit, bila nak ubah kedudukan dari duduk kepada berdiri, sedih sangat. Anie pun terus hadiahkan VIVIX tu untuk mak.

Alhamdulillah dua minggu mak konsisten minum VIVIX, mak dah rasa kurang sakit. Mak memang seorang ibu yang aktif. Jenis tak boleh duduk diam je walaupun umur dah 58 tahun. Berita yang paling best buat anie ialah mak dah boleh sembahyang seperti biasa, tak perlu duduk lagi. Boleh la pergi masjid berjemaah.

Sebulan mak amalkan VIVIX, masa tu Aidilfitri, mak bagitahu berat mak turun hampir 8kg. Patutlah ramai sedara mara dan kawan-kawan mak yang tegur mak nampak kurus, makin lawa. Apa rahsianya? Mak pon jawab “minum la VIVIX”.😍

Itulah kisah pertama anie tentang VIVIX. Bersyukur sangat mak memang tiada masalah kesihatan lain. Sehingga sekarang, mak masih lagi konsisten minum VIVIX. Tiada lagi masalah sakit lutut. Terima kasih Allah. Terima kasih shaklee.

Alang-alang Vivix dah ada promosi ni, elok grab tau. Banyak kelebihan yang bakal korang dapat lepas buat belian 2 botol Vivix. Beli 2 botol terus dapat PERCUMA KEAHLIAN. 

Promosi Vivix Shaklee

Boleh pesan dengan klik ke link ni ye ⏬⏬


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Nik Azimah Awg. Hamat (ID 894805) - Pengedar Shaklee Wangsa Maju, KL 
FB: Nik Azimah Awg.Hamat 
Pages: Peminatvitamin 
No Tel: 017-3430922 
Email: nik_azimah81@yahoo.com 
COD area: Wangsa Maju, Keramat, Setiawangsa, Sri Rampai, Dengkil & Putrajaya

Friday, 17 August 2018

EPO vs Shaklee GLA Complex...Apa bezanya???

Assalamualaikum

EPO atau English Primrose Oil dihasikan dari sejenis bunga bernama English Primrose, sekian lama digunakan untuk menyelesaikan masalah wanita dan sakit sendi. Hinggakan nama EPO disalah-sangka sebagai nutrien macam DHA, EPA, etc. EPO sebenarnya minyak dari bunga english primrose.

Dalam minyak english primrose ni mengandungi GLA (gamma-linolenic acid) dan minyak inilah yang berguna untuk selesaikan beberapa masalah tersebut. GLA ini juga terkandung dalam bunga borage yang digunakan sebagai bahan utama dalam GLA Complex Shaklee.


Gla Complex

Jadi, apakah perbezaan antara EPO dengan borage oil?

⇒Borage oil mengandungi GLA yang lebih tinggi dari EPO iaitu sebanyak 25% berbanding 10% GLA dalam EPO.

⇒Kelikatan GLA yang lebih tinggi terbukti lebih baik untuk membantu dalam beberapa masalah kesihatan seperti PMS, arthritis, malah ekzema & CYST

⇒Bukan itu saja, GLA Complex Shaklee mengandungi Vitamin E dan minyak biji bunga matahari yang kaya dengan asid lemak Omega-6. Daun borage juga dikatakan galactogogue yang bagus (dalam GLA Complex Shaklee bukan daun, tapi biji bunga borage).Borage oil juga digunakan pada akhir kehamilan untuk mematangkan serviks.

Boleh pesan dengan klik ke link ni ye ⏬⏬


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Nik Azimah Awg. Hamat (ID 894805) - Pengedar Shaklee Wangsa Maju, KL 
FB: Nik Azimah Awg.Hamat 
Pages: Peminatvitamin 
No Tel: 017-3430922 
Email: nik_azimah81@yahoo.com 
COD area: Wangsa Maju, Keramat, Setiawangsa, Sri Rampai, Dengkil & Putrajaya

Thursday, 16 August 2018

Kenapa Vivix Menjadi Pilihan Ramai Wanita Terutama Para Artis dan Para Datin?

Assalamualaikum

Promosi Vivix tinggal beberapa hari lagi untuk dipesan ye. Takut menyesal je jika tak order sebab harganya memang ohsem lagi-lagi yang beli 6 botol PERCUMA 1 botol.

Jom kita baca kenapa Vivix menjadi pilihan ramai wanita terutamanya. Antaranya ialah:-
Pengedar Shaklee Vivix Dengkil
πŸ‡Ianya LENGKAP dengan pelbagai kebaikan.Hanya 1 botol boleh membantu artis ini untuk kelihatan menawan,kurus,aktif & bertenaga,sihat sentiasa dan TAMPAK MUDA! . .

πŸ‡Mudah untuk dimakan kerana hanya perlu tuang dan ambil 1 sudu kecil sahaja setiap hari. . .

πŸ‡Vivix tentunya BERKESAN kerana terbukti ramai telah mengikut jejak langkah selebriti ini kerana siapa tak nak kelihatan "muda dari usia" bukan?Shaklee telah mengeluarkan kenyataan jika amalkan anggur shaklee ni anda akan kelihatan muda 25tahun daripada usia asal anda. . .

πŸ‡Vivix mencantikkan kulit bukan sahaja wajah,MALAH SELURUH BADAN! . .

πŸ‡Ramuan terpilih dari 6 buah negara mampu membuatkan anggota badan yang kendur dan lembik menjadi TEGANG,MUDA,ANJAL,TERLETAK dan MENAWAN😍 . .

πŸ‡Selain mencantikkan,VIVIX turut membantu menurunkan berat badan.WOW!bukan saja cantik tapi dapat kurus ramping pula . .

πŸ‡Sesuai untuk wanita yang mementingkan kecantikan kerana Vivix merawat sel rosak dalam badan kita hingga ke peringkat DNA iaitu sel badan paling halus . .

πŸ‡1 sudu kecil Vivix = 100 gelas pati anggur pekat yang berkualiti! . .

πŸ‡Teknologi penghasilan dihasilkan oleh para DOKTOR dan SAINTIS dan kos kajiannya melibatkan berbillion USD.Vivix terbukti NATURAL,SELAMAT & BERKESAN . . .


BERAPA HARGANYA??

Anda tersangat beruntung kerana pada bulan ini kedai vitamin Cheq Nik ada buat promosi "VIVIX TURUN HARGA". . Memang tersangat murah dan rugi kalau tak grab offer bulan ni. . .

❌NO CHEMICAL 
❌LAB TESTED BY DOCTORS AND SCIENTIST 
❌PROVEN EFFECTIVE 
❌NATURAL




Vivix On Promo

Terus whatsapp tau.Boleh pesan dengan klik ke link ni ye ⏬⏬


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Nik Azimah Awg. Hamat (ID 894805) - Pengedar Shaklee Wangsa Maju, KL 
FB: Nik Azimah Awg.Hamat 
Pages: Peminatvitamin 
No Tel: 017-3430922 
Email: nik_azimah81@yahoo.com 
COD area: Wangsa Maju, Keramat, Setiawangsa, Sri Rampai, Dengkil & Putrajaya

Wednesday, 15 August 2018

Cara Tangani Masalah Jerawat Dengan Mudah dan Tidak Perlu Belanja Yang Besar

Asssalamualaikum

Jerawat? Tiada siapa yang nak ia tumbuh di muka walaupun sebiji. Betul ke tidak? Antara punca masalah jerawat ialah akibat dari sinaran UV. Dan sebab itulah kita perlukan Vitamin C dan pastinya brand Shaklee.

Vitamin C Shaklee

Kenapa banyak banyak supplement Shaklee, Vita-C ni paling digemari ?

🍊 Ada 180 tablet sebotol .
🍊 Sehari sebiji je so tahan 6 bulan
🍊 Harga jimat sangat dan mampu milik semua orang

Antara kebaikan Vita-C Shaklee:

πŸ’« Boost Natural Kolagen
πŸ’« Tingkatkan imunisasi
πŸ’« Bantu kekalkan awet muda
πŸ’« Atasi masalah insomnia
πŸ’« Baiki sistem pendarahan
πŸ’« Mencegah penyakit berjangkit ( demam, selsema )
πŸ’« Cerahkan kulit secara semulajadi
πŸ’« Mengawal masalah kulit berminyak
πŸ’« Membantu melindungi kulit dari radikal bebas
πŸ’« Bantu masalah sunburn
πŸ’« Memberikan tenaga

Best kan?

Korang dah cuba ke Vitamin C Shaklee?

Boleh pesan dengan klik ke link ni ye ⏬


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Nik Azimah Awg. Hamat (ID 894805) - Pengedar Shaklee Wangsa Maju, KL 
FB: Nik Azimah Awg.Hamat 
Pages: Peminatvitamin 
No Tel: 017-3430922 
Email: nik_azimah81@yahoo.com 
COD area: Wangsa Maju, Keramat, Setiawangsa, Sri Rampai, Dengkil & Putrajaya