Tuesday, 22 January 2019

Vitamin Untuk Kecilkan Paha

Assalamualaikum

Untuk kuruskan peha, korang kena hapuskan lemak yang menyebabkan peha kita besar. Lemak itu adalah lemak degil yang berada di bawah kulit peha korang.

Antara cara yang paling bagus untuk kuruskan peha ialah seperti yang di cadangkan oleh pakar nutrisi Shaklee ialah dengan memecahkan lemak dengan 2 produk langsingnya iaitu Lecithin dan Cinch Shake.

Kecilkan Paha Dengan Vitamin Shaklee

1. LECITHIN
✍️Lecithin mampu memecahkan lemak dan kolestrol yang mana sebagai pembersih salur darah. Pengambilan lecithin untuk kuruskan peha, ianya membantu mengemulsi dan metabolisma lemak, kolesterol dan trigliserid. Lecithin ini juga mampu melansingkan, kecikkan peha dan mana-mana anggota badan yang besar.

✍️Pengambilan dos lecithin yang dicadangkan mampu mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan pelansingan yang seimbang.

✍️Lecithin juga berfungsi dalam kecikkan badan apabila ia mampu meringankan sembelit, lecithin adalah pelembut najis yang berkesan, ianya melembabkan usus dan meleraikan toksin di dalam usus.Dan tanpa suasah payah membantu dalam proses kecikkan peha dan bahagian tubuh lain yang besar.


2. CINCH SHAKE 

✍️Cinch Shake pula membina otot dalam proses membentuk metabolisma yang tinggi dalam badan kita supaya, apabila nanti korang tidak meneruskan diet lagi, badan korang masih mampu membakar kalori semasa proses kurus bersama Cinch Shake

✍️korang yang menjalani proses kuruskan peha dan anggota lain dalam program ini, akan kehilangan lemak, serta inci dan pada masa sama mengekalkan otot.

✍️Cinch shake penting dalam proses kuruskan peha dan anggota badan kerana ia mampu memelihara otot semasa menurunkan berat badan.

✍️Malah, ia mampu membuat korang rasa puas dan kenyang dan mampu mengekalkan tahap gula dan lebih bertenaga.

Yang mana ada masalah paha besar tu, jom cuba 2 vitamin ni. In Sha Allah membantu untuk merealisasikan hasrat korang yang ingin kecilkan paha di samping buat senaman.


Nak tahu lagi pasal vitamin ini?Boleh pesan dengan klik ke link ni ye ⏬⏬

Atau klik je link ini untuk pembelian secara online dengan menggunakan kad debit atau kredit.
Dapatkan Vitamin Untuk Kecilkan Paha di SINI

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Nik Azimah Awg. Hamat (ID 894805) - Pengedar Shaklee Dengkil, Selangor 
FB: Nik Azimah Awg.Hamat 
Pages: Peminatvitamin 
No Tel: 017-3430922 
Email: nik_azimah81@yahoo.com 
COD area: Pekan Dengkil, UiTM Dengkil, Sepang, Cyberjaya, Bandar Baru Salak Tinggi & Putrajaya

Monday, 21 January 2019

Promosi ESP Yang Harus Direbut dan Rugi Jika Tidak Bertindak Memilikinya

Assalamulaikum

Dah 20 hari berlangsunga promosi ESP. Korang dah beli ke ESP yang hangat di pasaran ni?

Bagi korang yang dah lama survey dan teringin sangat nak amalkan ESP tapi masih teragak-agak sebelum ni, ha ini lah masanya!!

Protin Shaklee

ESP sangat sesuai bagi korang yang:
→ Nak cantik
→ Nak maintain berat badan
→ Nak kurus
→ Nak hapuskan stretchmark
→ Nak kekal sihat
→ Sedang hamil & ikhtiar hamil


APA YANG BEST SANGAT ESP NI?

1. ESP untuk kecantikan:
- Mengekalkan kulit muda & sihat
- Memudarkan dan menghilangkan kulit berparut, bekas jerawat & stretchmark
- Mencerahkan kulit satu badan
- Kulit tidak kusam
- Menganjalkan & menegangkan kulit
- Memperbaiki kulit kering & berminyak
- Memulihkan kedutan pada kulit

2. ESP untuk kesihatan:
- Meningkatkan sistem imunisasi
- Mengatasi masalah insomnia & migrain
- Mengurangkan paras kolestrol
- Mencegah osteoporosis
- Mempercepatkan penyembuhan luka
- Mencegah penyakit jantung & pembentukan batu karang

3. ESP untuk rambut:
- Melambatkan proses rambut beruban
- Mengawal & merawat masalah rambut gugur

4. ESP untuk ibu hamil:
- Menguatkan rahim
- Membantu perkembangan bayi
- Membantu ibu lebih cergas

5. ESP untuk kurus:
- Memberi rasa kenyang yang lama
- Mengawal nafsu makan

Best kan ESP ni

Nak beli jangan lupa pesan dengan Cheq Nik tau. Dapat SCOOP FREE 


Nak tahu lagi pasal vitamin ini?Boleh pesan dengan klik ke link ni ye ⏬⏬

Atau klik je link ini untuk pembelian secara online dengan menggunakan kad debit atau kredit.
Beli TWIN ESP dapat diskaun 5% dan PERCUMA SCOOP

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Nik Azimah Awg. Hamat (ID 894805) - Pengedar Shaklee Dengkil, Selangor 
FB: Nik Azimah Awg.Hamat 
Pages: Peminatvitamin 
No Tel: 017-3430922 
Email: nik_azimah81@yahoo.com 
COD area: Pekan Dengkil, UiTM Dengkil, Sepang, Cyberjaya, Bandar Baru Salak Tinggi & Putrajaya

Sunday, 20 January 2019

6 Kelebihan ESP Shaklee

Assalamualaikum


ESP Shaklee

Hari ini Cheq Nik nak jelaskan mengenai 6 kelebihan ESP Shaklee. Dan oleh kerana sebab itulah ramai yang jatuh cinta dengan ESP walaupun pertama kali mencubanya.

Jom kita tengok apakah 6 kelebihan tersebut.












Nak tahu lagi pasal vitamin ini?Boleh pesan dengan klik ke link ni ye ⏬⏬

Atau klik je link ini untuk pembelian secara online dengan menggunakan kad debit atau kredit.
Beli TWIN PACK ESP di SINI. Beli ESP PERCUMA SCOOP

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Nik Azimah Awg. Hamat (ID 894805) - Pengedar Shaklee Dengkil, Selangor 
FB: Nik Azimah Awg.Hamat 
Pages: Peminatvitamin 
No Tel: 017-3430922 
Email: nik_azimah81@yahoo.com 
COD area: Pekan Dengkil, UiTM Dengkil, Sepang, Cyberjaya, Bandar Baru Salak Tinggi & Putrajaya

Saturday, 19 January 2019

Pengalaman Sendiri Sepanjang Mengamalkan ESP dan Ianya Menjadi Rutin Seharian

Assalamualaikum

Ramai kat sini penggemar ESP kan? Kenapa ramai yang suka minum ESP?

Yang jenis tak minum soya or susu, dont worry. Korang mesti suka ESP ni! Cheq Nik memang langsung tak minum soya or susu, tapi rileks je minum ESP 😍
Protin Terbaik Shaklee
Memang boleh nampak perbezaan kat bawah ni bila tiap pagi Cheq Nik minum ESPπŸ‘‡.

🌸 Bertenaga sepanjang hari! Semasa bulan puasa kalau termiss sahur, tapi sempat minum ESP, memang tenaga berpanjangan sampai berbuka! ESP mengandungi asid amino yang tolong meningkatkan saluran oksigen kepada sel darah kita which buat kita segar & bertenaga.

🌸 Tahan kenyang lama! Kalau dulu by 10 or 11 pagi perut dah lapar minta lunch, sekarang boleh lunch lambat 2-3pm sebab memang kenyang! Protein ESP paling lambat perut hadam, sebab tu tahan kenyang paling lama.

🌸 Kulit muka lebih cerah sekata, lebih licin dari sebelumnya. Kulit diperbuat daripada protein & memang perlukan protein untuk pembaharuan sel.

🌸 Rambut lebih kuat dan jarang gugur. Rambut kita diperbuat daripada protein, so bila kita consume ESP, rambut dapat bekalan protein yang mencukupi.

🌸 Kurang sakit otot lepas pergi gym. Otot memerlukan protein untuk kekal kuat, ESP tolong bekalkan protein untuk bina otot sihat.

ESP ni wangi tau korang, wangi and sedap! Lain dari produk soya lain 😍Pastu rendah lemak & bebas kolestrol sekali! -

Banyak sangat benefit ESP actually. Nak pekatkan susu badan, nak sembuhkan luka jahitan, nak pudarkan stretch mark, nak ikhtiar hamil dah banyak lagi!

Cheq Nik suggest you try setong ESP dulu 😊 Dah rasa ESP Effect nanti mesti nak lagi! πŸ’•. Ada promosi tau bulan ni. Rugiii jika tak cuba

ESP Shaklee Terbaik

Nak tahu lagi pasal vitamin ini?Boleh pesan dengan klik ke link ni ye ⏬⏬

Atau klik je link ini untuk pembelian secara online dengan menggunakan kad debit atau kredit.
Beli TWIN ESP dapat diskaun 5% dan PERCUMA SCOOP

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Nik Azimah Awg. Hamat (ID 894805) - Pengedar Shaklee Dengkil, Selangor 
FB: Nik Azimah Awg.Hamat 
Pages: Peminatvitamin 
No Tel: 017-3430922 
Email: nik_azimah81@yahoo.com 
COD area: Pekan Dengkil, UiTM Dengkil, Sepang, Cyberjaya, Bandar Baru Salak Tinggi & Putrajaya

Friday, 18 January 2019

Protin Shaklee Yang Menjadi Rebutan dan Idaman Semua Orang

Assalamualaikum

Agak-agak cukup ke protin yang kita ambil dalam seharian? Mesti kita terfikir kan? Tapi takkan la kita nak sukat setiap yang kita ambil untuk seharian kan?

Ada benda mudah kenapa nak susahkan diri sendiri?

Jom kita tambah ilmu pasal protin Shaklee. 








Nak tahu lagi pasal vitamin ini?Boleh pesan dengan klik ke link ni ye ⏬⏬
Www.wasap.my/60173430922/ESPShaklee

Atau klik je link ini untuk pembelian secara online dengan menggunakan kad debit atau kredit.
Beli TWIN PACK ESP dapat diskaun 5%

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Nik Azimah Awg. Hamat (ID 894805) - Pengedar Shaklee Dengkil, Selangor 
FB: Nik Azimah Awg.Hamat 
Pages: Peminatvitamin 
No Tel: 017-3430922 
Email: nik_azimah81@yahoo.com 
COD area: Pekan Dengkil, UiTM Dengkil, Sepang, Cyberjaya, Bandar Baru Salak Tinggi & Putrajaya

Thursday, 17 January 2019

4 KEBAIKAN GLA COMPLEX : Teman Baik Para Wanita

Assalamualaikum

Hari ini Cheq Nik nak terangkan mengenai 4 kebaikan Gla Complex. Untuk yang dah cuba Gla Complex, Cheq Nik pasti apakah kebaikan Gla Complex kan?

Apa kebaikan GLA ini?

1. Membantu mengurangkan kesakitan semasa PMS.(mengurangkan/menghilangkan) period pain.

2. Membantu pesakit arthritis (mengurangkan kesakitan/keradangan pada sendi-sendi)

3. Membantu merawat otopik ekzema.

4. Membantu dalam mendapatkan kulit yang cantik.Kerana di dalamnya juga mengandungi vitamin e yang bagus untuk kulit. Kulit yang berseri memang idaman semua wanita.



Gla Complex Shaklee

Nak tahu lagi pasal vitamin ini?Boleh pesan dengan klik ke link ni ye ⏬⏬

Atau klik je link ini untuk pembelian secara online dengan menggunakan kad debit atau kredit.
Beli GLA COMPLEX di SINI

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Nik Azimah Awg. Hamat (ID 894805) - Pengedar Shaklee Dengkil, Selangor 
FB: Nik Azimah Awg.Hamat 
Pages: Peminatvitamin 
No Tel: 017-3430922 
Email: nik_azimah81@yahoo.com 
COD area: Pekan Dengkil, UiTM Dengkil, Sepang, Cyberjaya, Bandar Baru Salak Tinggi & Putrajaya

Wednesday, 16 January 2019

Best Sangat ke Vivix Shaklee?

Assalamulaikum

Best ke vivix ni?
Rasa apa ye?
Sebotol tahan bape bulan?
Kalau tak de kencing manis, boleh ke minum?


Vivix Best

Itu di antara pertanyaan popular bila yang ada intai-intai vivix

Bagi saya, vivix memang best.bukan sebab saya jual tau..tapi saya pun ambil jugak vivix ni..

Vivix ni rasa anggur masam manis...bagi saya memang sedap makan mcm tu je. Ada juga yang vivix ni bancuh ngan air.

Kalo ikutkan konsistan kita amalkan, sebotol ni tahan sebulan.

Kalo xde kencing manis pun blh ambil vivix tau. Ia elok utk repair sel2 yang rosak dan gantikan dengan yang baru. Sebb tu yang amalkan vivix memang akan kelihatan muda dari usia..

Nak tahu kesannya yang lain?
Kenalah cuba πŸ˜ƒ


Nak tahu lagi pasal vitamin ini?Boleh pesan dengan klik ke link ni ye ⏬⏬

Atau klik je link ini untuk pembelian secara online dengan menggunakan kad debit atau kredit.
Beli VIVIX TWIN MURAH di SINI

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Nik Azimah Awg. Hamat (ID 894805) - Pengedar Shaklee Dengkil, Selangor 
FB: Nik Azimah Awg.Hamat 
Pages: Peminatvitamin 
No Tel: 017-3430922 
Email: nik_azimah81@yahoo.com 
COD area: Pekan Dengkil, UiTM Dengkil, Sepang, Cyberjaya, Bandar Baru Salak Tinggi & Putrajaya