Friday, 21 March 2014

Losyen Pelbagai Kegunaan


Cream ini adalah cream kulit yang serbaguna yang boleh dipakai pada kulit sesiapa sahaja. Bayi sangat disyorkan menggunakan cream kulit serbaguna ini bagi mengatasi masalah eczema, gigitan nyamuk, ruam-ruam dan sebagainya.

losyen terhangat di pasaran
Saya juga sangat suka menggunakannya terutama untuk mengatasi luka-luka kecil dan kesan gigitan nyamuk. Anak saya juga sukakannya kerana cream kulit ini berasa dingin dan menenangkannya.

Dipekkan sebanyak 4oz dalam 1 botol membuatkan ianya antara cream kulit yang sangat berpatutan harganya dan yang penting berbaloi dari segi pemakaiannya. Semua ahli keluarga boleh menggunakan cream ini tambahan cream ini tidak mengandungi sebarang bahan kimia, selamat dan berkesan.Herbal Blend Multipurpose Cream ini diformulakan daripada ekstrak semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chestnut yarrow dan rosemary. Cream ini bersifat dingin, bermentol dan tidak berminyak dan melekit. Herbal blend juga telah diuji secara klinikal di mana cream ini dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kaki.Dan banyak lagi kebaikan Herbal Blend Multipurpose Cream ini antaranya:

 1. Ruam,

2. Luka kecil ,

3. Calar,

4. Demam (sapu keseluruh badan suhu akan turun),

5. Eczema,

6. Masalah kulit Gatal

7. Menghilangkan Parut

8. Melembutkan Kulit Yang Kasar

9. Elokkan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kaki.

10. Baik untuk demam campak. Menghilangkan kesan atau tanda demam campak.

11. Memecahkan Lemak / Pembuangan Angin Dengan Cara Urutan Terutama Pada Bahagian Perut

12. Losyen Kegunaan Harian

13. Menghilangkan parut, termasuk campak dan chicken poxKena cuba dahulu! Anda pun akan jatuh cinta pada cream kulit ini seperti saya dan ramai lagi pengguna Herbal Blend Multipurpose Cream iniBerminat untuk mencuba vitamin terbaik di Malaysia ini dengan HARGA HEBAT & MENJIMATKAN?
 
Sila hubungi saya segera :
Shaklee ID [ No : 894805]
Contact No : 017-3430922
Email : nik_azimah81@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen