Friday, 2 January 2015

PROMOSI TAHUN BARU 2015 : Berpinar Biji Mata Untuk Membuat Pilihan

Assalamualaikum semua.....
Yahoooo kembali lagi hari kedua di tahun 2015...semoga semuanya sihat-sihat belaka ye...

Yang belum berkesempatan mengetahui promosi bulan ni, meh sini nak warwarkan...dan rasanya ia merupakan tawaran untuk mereka yang mementingkan kesihatan dan juga kecantikan amnya...

Bulan ni kita ada 3 suplemen hebat untuk dilimiki. Antaranya adalah seperti yang tertera di gambar di bawah ini..promosi kali ini memang menarik dan ianya bagus untuk seisi keluarga...

promosi berapi tahun 2015

Ok lah, entry kali ni nak cerita mengenai PROMOSI BULANAN yang Shaklee tawarkan kepada semua pengguna setia vitamin pertama dunia ni. Yang pastinya dan menarik untuk semua, kali ni ada 7 PROMOSI sedang berlangsung mulai semalam. Wah wah wah memang rancak sekali kan. Selalunya 2 je promosi, bulan lepas 4 promosi..kali ni haaa amik 7 serentak.

Nak tahu apa promosinya? Meh saya listkan satu persatu

promosi berlipat ganda tahun 2015

  • Vivix Buy 6 Free 1 
  • Vivix Twin Pack (5% Less)
  • Alfalfa L Buy 6 Free 1
  • Alfalfa L Twin Pack (5% Less)
  • Alfalfa S Buy 6 Free 1
  • Alfalfa S Twin Pack (5% Less)
  • Vitalea FOR CHILD Buy 3 Free 1
 
Untuk setiap promosi di atas, In Sha Allah akan diterangkan details mengenai kelebihan membeli produk ketika promosi.
Adakah dapat free membership? 
Dapat cash back? Kalau dapat berapa RM?
Jadi untuk semua, sabar menunggu entri yang seterusnya ye...
 
Dah tak sabar-sabar nak tahu mengenai promosi ni...dan juga tak sabar untuk memilikinya secepat mungkin sebelum saya up entry lain mengenai ketiga-tiga produk ni? Boleh hubungi talian di bawah ye..

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Rakan Shaklee Anda 
Nik Azimah bt Awg.Hamat (SID : 894805) 
♥ SMS/WhatsApp : 017-343 0922 
♥ Emel : nik_azimah81@yahoo.com 
♥ FB Page: Peminatvitamin 
♥ FB : Nik Azimah Awg Hamat

10 comments:

  1. Jangan lepaskan peluang ini untuk mendapatkan harga Vivix, Alfafa dan Vitalea dengan harga promosi. Memang banyak khasiat kesemua vitamin ini.

    Tips Pemakanan Untuk Anak Lebih Pintar

    ReplyDelete
  2. Banyak betul shaklee buat promo kan.. rugi lah kalau x grab..

    ReplyDelete
  3. Promosi hebat dari shaklee untuk tahun 2015...jom kita pakat order...untuk kesihatan kita sekeluarga.

    tingkatkan tenaga anda dengan cinch energy tea mix hari ini

    ReplyDelete
  4. Pembukaan awal tahun yg menakjubkan...

    ReplyDelete
  5. Hari baru..tahun baru..dengan produk promo yg gempak.gempak dgn alfafa yg digelar raja tumbuhan,vivix yg anti aging dan vitale chew utk kesihatan kanak2.tak best kalo x grab cepat

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah...banyak betul promosi..Mudahlah nak offer pada customer nanti

    ReplyDelete
  7. Wah banyak yer promo shaklee buat bulan.rugi klu x beli vitamin nie sekarang.

    ReplyDelete
  8. Murah hati betul shaklee. Semua vitamin yang best2!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen