Tuesday, 15 July 2014

Atasi Masalah Bintik Hitam dengan Vitamin E Shaklee

Ramai anda di luar sana terutamanya golongan wanita yang mempunyai masalah untuk menghilangkan bintik-bintik hitam dan jerawat di wajah bukan?

Oleh itu, kali ini kami ingin berkongsi dengan beberapa petua untuk menghilangkan bintik-bintik hitam yang dipetik dari sebuah portal gaya hidup tempatan. 


Tumbuk kulit kayu manis sehingga lumat. Campurkan serbuk kayu manis ini sedikit air. Bancuhkan ia bersama dengan bedak sejuk sehingga sebati. Kemudian sapu rata dibahagian berparut. Lakukan sekerap yang mungkin.

Manakala petua yang kedua adalah dengan menggunakan ubat gigi. Anda boleh sapukan dengan sebarang ubat gigi setiap hari pada permukaan kulit yang terdedah kepada bintik-bintik hitam. Letakkan nipis-nipis sahaja.

Petua yang ketiga, ambil sedikit beras, kunyit hidupdan sedikit bawang putih. Kisar bahan-bahan ini sehingga halus. Kemudian, campurkan dengan sedikit air dan ratakan ke muka.

Biarkan sehingga kering dan kemudian gosokkan perlahan-lahan sama seperti memakai skrub.

Setelah itu bilaskan dengan air suam. Lakukan setiap hari dan anda akan dapati hasil yang memuaskan selesai rawatan dilakukan.
 

Jangan risau...di Shaklee ada suplemen untuk mengurangkan bintik-bintik hitam di wajah...suplemen yang dimaksudkan semestinya Vitamin E Compleks..
Secara amnya Vitamin E Shaklee membantu untuk melembapkan kulit dan bertindak sebagai vitamin antioksidan yang mana ia akan memelihara sel-sel yang sentiasa terdedah dengan radikal bebas agar tidak rosak dan menyebabkan penuaan awal.Satu lagi kelebihan Vitamin E Shaklee adalah merawat parut tidak kira parut jerawat, parut akibat kemalangan atau parut disebabkan kulit sensitif.

Cara mudah untuk hilangkan parut dengan Vitamin E Shaklee
 hanyalah dengan pecahkan kapsul vitamin E dan sapu pada kawasan parut setiap malam sehingga dapat kesan yang diingini. Satu botol Vitamin E mengandungi 120 biji, hanya makan sebiji sehari, sebotol vitamin E mampu tahan sehingga 4 bulan penggunaan. Jimat dan berbaloi. 

Jangan biarkan bintik hitam berleluasa di wajah anda....pesan vitamin e sekarang..!

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Rakan Shaklee Anda 
Nik Azimah bt Awg.Hamat (SID : 894805) 
 ♥ SMS/WhatsApp : 017-343 0922 
♥ Emel : nik_azimah81@yahoo.com 
♥ FB Page: Peminatvitamin 
♥ FB : Nik Azimah Awg Hamat

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen