Wednesday, 16 July 2014

Bagaimana Cara Mendaftar Ahli Shaklee?

Salam ceria buat semua yang berkunjung ke blog saya.. Walau apapun alasan anda menjengah ke blog sempoi saya ni..terima kasih diucapkan...

Kebelakangan ini ramai juga yang bertanya saya mengenai perkara-perkara berikut:-
 "Bagaimana nak jadi ahli Shaklee?"
"Macamana nak daftar sebagai pengedar Shaklee?"
"Apa kelebihan menjadi ahli Shaklee?"
 

Terima kasih atas minat yang anda tunjukkan terhadap Shaklee. Saya amat-amat mengalu-alukan anda menjadi pengguna barangan Shaklee. 
 
Untuk menjadi ahli / pengedar Shaklee sangat mudah! Tidak memerlukan kos beribu ringgit untuk permulaan. Ya, betul!! Tak perlu sampai buat loan beribu ringgit pun nak join Shaklee membership ni. Yang perlu ada cuma sedikit kos permulaan yang rendah mengikut bajet anda.   

Apa pilihan yang ada untuk berdaftar?

1) Low bajet?  

Anda boleh mula mendaftar dengan serendah RM68.90 (termasuk GST) untuk kit pendaftaran. Tambahan RM10.60 untuk pos kit keahlian ke Semenanjung Malaysia. RM21.30 untuk Sabah & Sarawak. Anda layak membeli dengan harga ahli terus pada pembelian kali pertama sekaligus pendaftaran juga. (Hubungi saya untuk keterangan lanjut)

2) Anda punya kos yang lebih tinggi? 
Berminat untuk mula mengedarkan barangan Shaklee untuk orang lain juga? Ini pasti pilihan terbaik!
Beli barangan berjumlah minima 200UV dan ke atas untuk melayakkan anda memperolehi KEAHLIAN PERCUMA! Ya..PERCUMA maksudnya anda tak perlu membayar RM68.90 tambahan utk pendaftaran. 

Berapa anggaran nilai untuk barangan dengan 200UV point ni? Sebenarnya tiada nilai yang tepat dapat saya bagitau..sebab setiap barangan ada UV berbeza-beza walaupun harga sama. Jadi, saya hanya boleh bagitau anggaran dalam rm650-rm700 (harga ahli).Kemungkinan lebih dan kemungkinan kurang daripada jumlah itu.



3) Ni option special :
 # Beli 2 botol Vivix atau
 # Beli 3 Kotak Collagen Powder
Mana-mana pembelian yang ni dah confirm lebih 200UV.. dah confirm KEAHLIAN PERCUMA! Just bayar harga barang dan postage sahaja.

 
**Kos pos adalah kadar rata tak kira berapa banyak anda beli. 1 botol atau 10 botol. RM10.60 utk Semenanjung, RM21.30 untuk Sabah/Sarawak.   

***Nak KOS POS PERCUMA?? Cuma beli dengan nilai lebih RM800 untuk Semenanjung, atau RM1000 untuk SS.    

Dah tau pilihan anda? Jom daftar butiran peribadi anda dengan saya..

Penuhi maklumat di sini untuk urusan pendaftaran sebagai ahli
Borang Pendaftaran sebagai Ahli

Apa kelebihan menjadi ahli / pengedar Shaklee?
# Pembelian dengan harga ahli (jimat 15-20% dari harga pasaran)
# Setiap pembelian, anda akan diberi points UV yang ditukar kepada cash setiap bulan*
# Nikmati offer bulanan Shaklee
# Dan pelbagai lagi insentif/ganjaran menarik dari Shaklee. (terutamanya untuk yang serius berbisnes)


Jika anda seorang yang serius ingin memulakan perjalanan bisnes anda bersama Shaklee, mulakan hari ini. Jangan risau, berdaftar dengan saya pasti anda akan dibimbing sebaik mungkin. Kami ada group dan leader-leader yang sangat kukuh untuk sama-sama membimbing anda ke mercu kejayaan!

 ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Rakan Shaklee Anda 
Nik Azimah bt Awg.Hamat (SID : 894805) 
♥ SMS/WhatsApp : 017-343 0922 
♥ Emel : nik_azimah81@yahoo.com 
♥ FB Page: Peminatvitamin 
♥ FB : Nik Azimah Awg Hamat

6 comments:

  1. Jom jadi ahli Shaklee secara percuma.. Nak tahu caranya jom ke blog saya..:-)

    http://daisyrose88.blogspot.com/2014/07/cara-menjadi-ahli-shaklee.html

    ReplyDelete
  2. best best jadi ahli shaklee

    http://nutrisihatiku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. best jadi ahli mcm2 keistemewaan,jom join ahli shaklee..tuk biz atau makan sendiri pun ok. jom blogwalking ke http://mummyafza.blogspot.com/2014/07/perlu-dan-ingin-menjadi-ahli-shaklee.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen