Friday, 11 April 2014

GET CLEAN WATER PITCHER

Assalamualaikum
Malam ni nk share pasal water pitcher shaklee...

Sedang mencari penapis air yang ringan, mudah dibawa ke mana sahaja termasuk di tempat kerja, berkelah, beriadah atau pergi bercuti dan duduk dihotel tetapi malas nak beli air mineral atau minuman? Jom jimat dengan penapis air jug GET CLEAN WATER PITCHER dari Shaklee. 

Hanya beberapa sen seliter untuk mendapatkan air yang sedap, lebih enak dan bersih. Satu2 nya penapis air yg pertama bermeter dan menunjukkan sukatan air yg telah dituras dan bila perlu ditukar penapisnya.

Jom berkenalan dan info pasal water pitcher Shaklee ye...Get Clean® Water merupakan sistem penurasan air multi-paten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. Berbanding dengan jag air yang lain, Get Clean® Water menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.


Get Clean® Water merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula. Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.

Air yang lebih bersih dan sihat ataupun bumi yang lebih bersih dah sihat
Sudah tentu kita boleh menikmati semuanya!
  Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain!
• Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!
• Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!
• Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
• Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama


Pilihan Bijak!
• Hanya beberapa sen bagi seliter air
• Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak
• Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik
• Ringan dan mudah dibawa
• Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak


KEISTIMEWAAN SHAKLEE 

SELAMAT: “Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain
Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.


 PILIHAN BIJAK: Menjimatkan Kos
Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.


HANDAL: Lebih banyak air bersih pada setiap masa
Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.
 

MESRA ALAM: Memelihara alam sekitar
Get Clean® Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.


Mudah, ringan , jimat dan boleh menghasilkan sehingga 303 liter air bersamaan 80 gelen air. Wow hebat tuuu..lagi pun jug penapis air GET CLEAN WATER PITCHER ni sangat mesra alam..katakan tidak kepada botol plastik.

Jom cuci mata dan manalah tahu anda nak milikinya satu hari nanti..Atau nak hadiahkan kepada mak di kampung kan. Berminat nak memiliki jug penapis air GET CLEAN WATER PITCHER ni hubungi saya untuk info lanjut. 

Untuk pesanan:
Nik Azimah Awg Hamat (SID 894805)
SMS WHATSAPP 017-343 0922
PAGE FB : Peminatvitamin

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen