Sunday, 7 December 2014

Rapatkan Keintiman Suami Isteri dengan Set Bulan Madu Shaklee

Assalamulaikum..bersiaran lagi di hari minggu untuk berkongsi makanan tambahan yang boleh diamalkan oleh kita semua  termasukla yang saya amalkan seisi keluarga...

Hari ini tajuk amat HOT dan PANASSS sebab berkaitan dengan keintiman suami isteri...yang belum berkahwin lagi boleh la baca untuk tambahkan ilmu ye...hehe..SET KEINTIMAN ini terdiri daripada VITAMIN E, yang mmg kita tau dikenali sebagai vitamin ' cinta' @ vitamin 'seks' dan alfalfa, yang boleh membantu kesuburan si suami dan isteri..

set keintiman untuk suami isteri

Boleh juga pada anda yang rajin google tentang kebaikan VITAMIN CINTA ini.. Menurut sebuah artikel kat sebuah blog menyatakan kebanyakan lelaki yang mengambil Vitamin E sekurang-kurangnya seminggu sekali akan mempunyai lebih tenaga dan menikmati hubungan suami isteri berbanding yang tidak mengambilnya. Manakala wanita pula yang mengambil sekurang-kurangnya selama tiga bulan, akan membantu meningkatkan “sexual desires dan menikmati hubungan CINTA dengan lebih baik.

Antioksidan yang seimbang dalam VITAMIN E bertindak menghalang penghasilan radikal bebas akibat tekananNitrik oksida membantu pelancaran darah di alat sulit lelaki dan membantu ereksi yang lebih baik. Maka VITAMIN-E memang terbukti membantu lelaki terutama yang mengalami tekanan akibat kerja atau masalah kesihatan.

Pengambilan VITAMIN-E berdos tinggi iaitu 600-800 IU setiap hari membantu badan wanita menghasilkan estrol dan progesterone untuk mengimbangi lebihan estrogen dalam badan. Keadaan di mana “estrogen berlebihan” akan menyebabkan simpton PMS, seperti risau, kembung perut, sakit kepala, senggugut dan “mood swings”, yang sememangnya akan menganggu keadaan diri seorang wanita.

Manakala, Alfalfa pula merupakan pusat pengumpulan segala nutrien. Akar tunjangnya yang mengunjur sedalam enam meter ke bawah mampu menyerap pelbagai zat dan mineral daripada mendapan di dalam tanah, sementara daunnya mengumpul klorofil yang banyak melalui proses fotosintesis semulajadi. Alfalfa mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi. Jom lihat antara kelebihan dan khasiat Alfalfa untuk lelaki dan wanita
  1. Dikatakan tumbuhan terbaik yang mengandungi segala zat keperluan harian
  2. Melegakan sakit sendi dan belakang.
  3. Menghilangkan kelesuan dan tekanan.
  4. Memberi kelegaan semasa haid (untuk wanita).
  5. Merawat arthitis
  6. Bagus untuk elergi dan ekzema
  7. Merawat athma
  8. Mencuci usus bagi membuang toksik
  9. Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor
  10. Meneutralkan asid dalam badan
  11. Merawat masalah keputihan pada wanita (untuk wanita).
  12. Membesar dan menegangkan payudara (untuk wanita).
  13. Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri (untuk wanita).
  14. Memulihkan urat selepas bersalin (untuk wanita).
  15. Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
  16. Meningkatkan stamina seorang suami
  17. Melegakan sembelit
  18. Membuang angin dalam badan
  19. Milk booster
Gabungan kedua-dua suplemen ini sangat membantu saya dan suami..hehe.. Terasa perbezaannya tau..malu pula nak story kat sini..senang crita, tambah 'SEMANGAT' bila bersama suami bila sudah amalkan SET KEINTIMAN ini..Insha Allah, suplemen-suplemen ini boleh juga membantu anda :)

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Rakan Shaklee Anda 
Nik Azimah bt Awg.Hamat (SID : 894805) 
♥ SMS/WhatsApp : 017-343 0922 
♥ Emel : nik_azimah81@yahoo.com 
♥ FB Page: Peminatvitamin 
♥ FB : Nik Azimah Awg Hamat

23 comments:

  1. Memang boleh honeymoon tiap2 hari dengan set ni kan. best2...hihi

    ReplyDelete
  2. set ni sangat jimat sebab suami isteri boleh ambik vitamin c dan vitamin e.Saya dan suami pun amalkan..hehe

    ReplyDelete
  3. ini lah set yang suami isteri boleh kongsi, xde la yang beli asing2.

    ReplyDelete
  4. macam menarik je set bulan madu nie...dah lama kahwin pun boleh bulan madu lagi ke..hahaha...vitamin shaklee bagus untuk kesihatan

    ReplyDelete
  5. Suami isteri dpt faedah bersama2 utk hubungan intim..baru sentiasa mesra.jadi mmg kene amalkan set ni kalo nak semtiasa jd belangkas

    ReplyDelete
  6. Memang jimat jika di kongsi bersama orang tersayang...pengantin lama pun kalau ambil set intim ni mesti kalah pengantin baru kan...huhu

    manfaat vitamin c yang harus di ketahui umum

    ReplyDelete
  7. Memang best la set ni.bukankita perempuan je kena jaga luar dan dalam.kaum lelaki pun kena tau


    Resdung atau Sinus

    ReplyDelete
  8. Memang best set ni, cubalah sendiri untuk lihat hasilnya.
    Pengedar Shaklee Semenyih 

    ReplyDelete
  9. Set suami isteri dari shaklee memang terbaik. Bagi anda pasangan yang inginkan cahaya mata sangat sesuai ambil set ini.

    Adakah Anda Salah Seorang Dari Mereka Yang Perlukan Vitamin C

    ReplyDelete
  10. Penuh hospital 9 bulan akan datang ni. Hehe

    ReplyDelete
  11. Huhuhu..kupun terjerumus dengan promo vit e masa tengah tahun promosi hari tu..
    Blog Giveaway Contest

    ReplyDelete
  12. Hahaa...bila dah kena 2 jenis vitamin tu, cinfirm senyum sampai ke telinga..^________^. hihiii

    JommSihatDanCantik -> PETUA ORANG DULU-DULU 3.0

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen