Wednesday, 11 June 2014

ESP untuk Kecantikan

Ada yang bertanya pada saya bolehkah mengambil ESP untuk tujuan kecantikan kulit.
Berkesan ke tak..? Ini jawapan yang saya berikan..MEMANG AMAT SESUAI UNTUK KECANTIKAN dan kesihatan.. Sebenarnya supplement ni boleh memberi banyak khasiat..
Macam ESP (energizing soy protein) ni, selain utk kuruskan badan, tambah susu badan (bagi ibu menyusu), ia juga boleh bertindak untuk mencantikkan kulit anda..
Salah satu rahsia untuk kelihatan "Kekal Muda" adalah dengan mengamalkan esp shaklee.

Esp mengandungi Asid Amino yang tidak boleh disintesis (dibuat) oleh tubuh badan..
asid amino ini fungsinya adalah untuk membina otot manusia, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan lain-lain lagi.


Pengambilan Energizing Soy Protein Shaklee adalah kunci untuk mengekalkan kulit muda dan otot serta memastikan kita sentiasa bertenaga.

Selain dari kulit yang cantik, esp juga merangsang untuk penghadilan kulit yang berseri dan anjal.
Esp membantu proses regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka danmenghilangkan parut.

Best, kan ESP ni..?
Jom dapatkan satu hari ini.. Sementara stok masih ada!!!


 ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. --------------------------------------------------- Hubungi saya dengan sms/call/whatapps ke 017 3430922 atau email nik_azimah81@yahoo.com untuk maklumat lanjut.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen