Wednesday, 4 June 2014

Set Kecantikan Shaklee

Pengambilan suplemen sedikit sebanyak membantu meringankan masalah kulit selain penggunaan bahan kosmetik yang bebas bahan kimia. Pastikan suplemen yang diambil adalah halal, selamat dan semulajadi.
 
 
 TAHUKAH ANDA?

Vitamin E sahaja tidak sempurna tanpa selenium. Oleh kerana itu, Vitamin E Shaklee disertai dengan Selenium. Pengambilan Vitamin E perlulah lengkap dengan Selenium untuk mendapat kesan pengambilan yang optimum, di mana tanpa Selenium ia boleh bertindak sebagai toksik dalam jangka masa panjang kerana ia tidak dapat melaksanakan fungsinya dengan baik.
 
BAGAIMANA VITAMIN E MENCANTIKKAN KULIT-->

*Vitamin E menghalang radikal bebas dari merosakkan sel2 kulit
*Vitamin E membantu sel2 kulit meningkatkan penyerapan oksigen
*Vitamin E adalah vitamin anti penuaan. Ia meghalang pembentukan garis2 halus pada kulit (kedut)
*Mineral SELENIUM dalam Vitamin E Shaklee meningkatkan keberkesanan Vitamin E
*Vitamin E membantu mempercepatkan proses pembaikan luka dan parut cepat pudar
*Vitamin E membantu melancarkan pengaliran darah. Apabila pengaliran darah lancar, oksigen akan sampai ke seluruh sel2 kulit menjadikan kulit nampak segar dan glowing
 
BAGAIMANA PULA ESP MENCANTIKKAN KULIT-->

Protein dari ESP merupakan sumber protein terbaik. Protein yang lengkap dan yang baik, akan membantu membaiki, membina sel-sel tubuh yang sihat dan cantik. Sel-sel yang sihat lebih mudah menyerap vitamin berbanding sel-sel yang kurang sihat.

Dan kerana itu, seeloknya dalam setiap program atau pakej kesihatan atau kecantikkan yang anda ambil, ambillah sekali ESP untuk hasil yang lebih mantap, optimum dan yang terbaik tentunya.
 


Bertukarlah kepada yang selamat dan halal...

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. --------------------------------------------------- Hubungi saya dengan sms/call/whatapps ke 017 3430922 atau email nik_azimah81@yahoo.com untuk maklumat lanjut.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen