Friday, 21 November 2014

Suplemen Hebat Pilihan Ibu Bijak-Mealshake Dan Omega Guard Gabungan Terbaik Untuk Perkembangan Jasmani Dan IQ Si Manja

Meal Shakes dan Omega Guard merupakan gabungan 2 makanan tambahan yang amat sesuai dan disarankan untuk kanak-kanak yang mempunyai masalah seperti berikut:-
  • sembelit? 
  •  kurang selera makan?
  • mudah terkena jangkitan seperti demam dan selsema?
  • asthma atau lelah?
  • terbantut tumbesarannya?

mealshake dan omega untuk minda



Kini anda tidak perlu risau! kerana SHAKLEE ada menawarkan vitamin yang terbukti dapat membantu perkembangan fizikal dan minda anak anda.Dapatkan kombinasi MEALSHAKES dan OMEGA GUARD untuk anak anda!
 
Khasiat "Meal Shakes" dalam Sarapan Anak Anda: 

  • Kaya dengan Protin untuk pertumbuhan anak anda. (Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protin dengan vitamin dan mineral tambahan.  Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik.  Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu.)
  • Lengkap dengan 24 jenis vitamin dan minerals
  • Mengandungi asid folik, kalsium, biotin & magnesium penting dalam pembentukan tulang dan sel-sel
  • Kaya dengan serat larut mebantu penghadaman serta masalah sembelit di kalangan kanak-kanak.
  • Mengandungi anti-oksidan (mengandungi vitamin A.C, E , zink dan selenium)
  • Memberi tenaga tambahan kepada anak anda agar kekal cergas sepanjang hari.


Khasiat Omega Guards

Asid Dokosaheksanoik (DHA) dan  Asid Eikosapentanoik (EPA) merupakan asid lemak 3 yang ditemui dalam ikan laut dalam. DHA dan EPA dipercayai mampu mengurangkan keradangan, menggalakkan fungsi otak, sistem saraf dan fungsi mata yang perlu diperolehi melalui pemakanan.

Shaklee OmegaGuard merupakan makanan tambahan yang mengandungi minyak ikan.  Satu hidangan OmegaGuard menyediakan 1000mg asid lemak omega 3  termasuk DHA dan EPA. 

Gabungan kedua-dua ini dipercayai mampu:

  • membantu meningkatkan selera anak anda
  •  membantu meningkatkan sistem imunisasi
  • membantu perkembangan iq anak2
  • mengurangkan alahan pada kulit
  • menyihatkan paru-paru
  • membantu pembesaran kerana mendapat sumber protein yang cukup
  • mengurangkan masalah sembelit kerana mealshakes kaya dengan serat dan minyak ikan mampu melicinkan pembuangan

Sebelum mengundurkan diri, izinkan saya kongsikan beberapa testimonial berjaya yang mengamalkan Omega Guard dan juga Mealshake untuk anak-anak..




Berikan makanan tambahan yang terbaik untuk anak anda...pilihan saya pastinya mealshake dan omega guard. 

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Rakan Shaklee Anda 
Nik Azimah bt Awg.Hamat (SID : 894805) 
♥ SMS/WhatsApp : 017-343 0922 
♥ Emel : nik_azimah81@yahoo.com 
♥ FB Page: Peminatvitamin 
♥ FB : Nik Azimah Awg Hamat

32 comments:

  1. Jum semua..kita berikan anak-anak kita supplement yang membantu melengkapkan keperluan nutrisi anak-anak kita.Agar kesihatan anak-anak tip top,perkembangan mereka juga memberansangkan..tak rugi pun beli untuk anak..

    elak makan racun tanpa sedar

    ReplyDelete
  2. Shida memang sediakan makan tmbahan untuk anak shida. Malashake dan omega memang pilihan bijak ibu bapa untuk anak2

    ReplyDelete
  3. Ibu2 perlu bijak berbelanja..perlukan juga spend utk makanan Tambahan Kanak2.. Utk kesihatan mereka.. Skrg ni Mmg perlu kpd makann Tambahan.. Byk Sgt fast food.. Kalau setiap minggu makan fast food.. Tanpa rwatan apa2.. Agak2 masa dpn anak2 mcm mana ye.. SEGMEN BLOGWALKING BOLEH TINGKATKAN TRAFIK BLOG

    ReplyDelete
  4. Bukan tak mau bagi anak makan vitamin2 ni semua tapi mak nya ni dah tak larat nak masak tau... hahaha.. penangan vitamin shaklee ni memang hebat... anak yang tak selera makan, bertambah2 makan sekarang...

    Tips Cepat Hamil Untuk Isteri Yang Kerapkali Keguguran: Jom Ikhtiar Sebelum Usia Makin Meningkat!!

    ReplyDelete
  5. Meaal shake dan omega guard keduanya anak suka, yang bongsu siap ratah lagi meal shake takut ibu tengok.

    merawat keputihan dengan supplement shaklee

    ReplyDelete
  6. 2 vitamin terbaik pilihan ibu-ibu. Anak-anak suka, ibu pun gembira!

    Tips & Info >>> 10 Panduan Mudahkan Kelahiran. Bakal Ibu Wajib Baca!

    ReplyDelete
  7. Memang puas hati dengan mealshakes dan omega. Nampak ada perbezaan sikit. Anak2 pun suka sangat dengan 2 produk nie.

    JommSihatDanCantik -> NAK CANTIK JANGAN SAMPAI TERGADAI

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesuai sangat bg melashake dan omega untuk anak-anak

      Delete
  8. Anak-anak saya pun saya beri mealshakes dan omegaguard. Mmg byk perbezaan sebelum dan selepas mengambil

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...gembira bila dengar feedback mama hantek

      Delete
  9. Alhamdulillah, banyak testimoni positif , pilihan bijak untuk kesihatan :D


    :: anmashealthcare.blogspot.com ::

    ReplyDelete
  10. bukan setakat untuk anak-anak je,seisi keluarga patut amalkan kedua-duanya untuk kesihatan dalaman dan luaran

    MASALAH KULIT GATAL TIADA LAGI

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu..bulan ni lagi untung jika beli banyak-banyak

      Delete
  11. Dari picky eaters dan sekarang dah berselera :) alhamdulillah demam pun jarang

    ReplyDelete
  12. haa...jika anak-anak anda juga mengalami simptom-simptom seperti ini dapatkanlah set shaklee untu anak anda..Pilihan yang bijak terletak di tangan anda

    ReplyDelete
  13. Mealshakes multivitamin terbaik untuk anak2 saya. Tak sabar nak dapatkan omega hujung bulan ni. Pastinya gabungan yang WOW..

    ReplyDelete
  14. Saya memang tak miss bagi Meal Shakes pd anak.. Tapi payahnya la nak bg dia Omega Guard..hihi.

    Jemput singgha >> Tips Kurangkan Pengambilan Makanan Berlemak dalam Diet Harian

    ReplyDelete
  15. bukan budak je payah nak makan omega, orang muda nie pun susah jugak..hehe..tapi paksa juga telan sebab nak pandai..hehe

    CARA MENGHILANGKAN BAU BADAN

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen